Naistenpäivänä ♥

Kiukuttelu, Kuukautiset, Synnytykset ,

Selluliitti, Vaihdevuodet, Tylsät avioliitot,

Epäluotettavat rakastajat, Katkeilevat kynnet,

Huono palkka

Ilman näitä varjopuolia naiseksi haluavia

olisi tungokseen asti

– Tommy Tabermann –

5139f2e9c98c7e7d3e000082.jpgk

IHANAA OLLA NAINEN!!! 🙂  

Mitä mahtavinta ja hehkeintä naistenpäivää kaikille maailman kaunottarille <3 <3 <3

Suvi

Suvi / Suvisvilla - -

10 kommenttia “Naistenpäivänä ♥

 1. Hyvää naistenpäivän iltaa!<br />
  Puolet elämän iloista on löydettävissä pikkuasioista,<br />
  ohimennen siepatuista.<br />
  O.S. Marden

  1. Ihana runo t!! Ja niin totta! ♡ Kyllä päivän onni koostuu juuri noista pienistä asioista ja rakkauden hetkistä. <br />
   <br />
   Useissa maissa tää päivä on kansallinen vapaapäivä, milloinhan Suomi liittyy tähän hienoon kastiin? 😉 Vielä kerran supersuloista naistenpäivää Suville ja kaikille muillekin ihanille naisille! ♡

 2. Laitoin tän kauniin runon ihanaisille tekstarina kera kauniin kukan. Tämä bloggaaminen on vain ihan meille tavallisille naisille arjen piristys.Sinulla on inspiroiva ja upea blogi. Ihana idea tuo vauvakuva äidin kanssa! Onko sinulla siihen muita ideoita, mitä kuvaan vois laittaa. Meidän vaavi tulee kohta puolen vuoden ikäiseksi, ja serkkutyttö harrastaa kuvausta. Ajattelin hänelle jotain sun kuvista ideoita antaa.

 3. Ihana Sinä! &hearts; Ystävien muistamista ja heidän tärkeyden korostamista ei varmasti ole koskaan liikaa &hearts; Tämä Tommyn runo jotenkin kyllä kolahti kaikessa huumorissaan :)<br />
  <br />
  Kiitos, ihana kuulla että pidät blogistani &hearts; <br />
  Olen muutamaan kertaan vienyt Eriniä valokuvattavaksi ja ensimmäisellä kerralla minulla oli mukana vaikka mitä rekvisiittaa vaunuista sinkkiämpäreihin ja terässaaveihin. Kuvista tulikin aivan ihania ja rakkaita. Toisella kerralla en ehtinyt ihan samalla tavalla panostaa, joten en ollut lopputulokseen niin tyytyväinen kuin ensimmäiseen. Ensimmäisessä kuvauksessa olevat vaunut vuokrasin Hämeenlinnassa sijaitsevasta Nallemuorista. <a rel="external nofollow" href="http://suvisvilla.casablogit.fi/lue/2011/10/erin-isla-alexia&quot; target="_blank">http://suvisvilla.casablogit.fi/lue/2011/10/erin-isla-alexia</a&gt; Suosittelen Sinulle siis, että otat mahdollisimman paljon kuvauksiin rekvisiittaa millä on Sinulle/Teille jokin merkitys ja tunnearvoa. Myös erilaisia vaatteita ja pieniä yksityiskohtia vauvalle (esim. pipo, pääpanta, jokin koru). Itse tykkään melko tyhjästä taustasta, jotta vauva erottuu kaikessa kauneudessaan :)<br />
  <br />
  Jos vielä joskus oman vauvan saisin, niin olen suunnitellut kuvaavani hänet esim. vanhan talousvaa´an päällä 🙂 Sitä voisi tulla magee &hearts; Joten luovuutta vain kehiin ja kaikki villitkin ideat suunnitteluun ;)<br />
  <br />
  Kokeilepa laittaa googleen hakusanaksi Piritta Lipiäinen. Häneltä löytyy aivan mielettömän upeita kuvia. Sitten voit katsoa myös tuon meitä kuvanneen Mikaela Löfruthin, varmasti saat parempia ideoita kuin minulta 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *