SUVISVILLA on täällä!!! :)

WAU! Sain pari kuukautta sitten kutsun blogini liittämiseksi Casablogeihin. Olin todella onnessani ja niin otettu, että he haluavat MINUT, siis MINUN blogini samaan portaaliin missä suurinosa minun suosikkiblogeistani on 😀 Ei kovin pitkään tarvinnutkaan pohtia, että haluanko hypätä mukaan. Tiedän, että viimeaikoina Casassa on ollut yhtä ja toista, joten siksi haluankin jo nyt ilmoittaa aloittavani täysin puhtaalta pöydältä, ottamatta kantaa mihinkään vanhoihin keskusteluihin.  

Suvisvilla -blogia olen kirjoittanut kohta kaksi vuotta ja sinä aikana minulla on blogspotin puolella ollut melkein 200 000 kävijää. Kävijämäärästä olen aivan super onnessani ja kiitollisen nöyrä, kuinka moni minun sepustuksiani onkaan seurannut. Usein mietin, että ketä täällä oikeasti käy? Mistä nuo ihmiset tänne tulevat kerta toisensa jälkeen? Aloitin bloggaamisen aivan pienestä ja vaatimattomasti postailin alkuun muutamia kertoja kuukaudessa. Nyt kävijämäärät ovat kasvaneet, kun olen tehnyt sisustamisesta jopa ammattini. Nykyään postaan useita kertoja viikossa, aina kun vaan on aikaa. Aivan ihanaa jos Te lukijat jatkatte matkassani myös täällä Casan puolella.

51150f47c98c7e654c000a48.jpg

Tervetuloa myös uusille lukijoille! 🙂 Teille ketkä eivät blogiani tunne, voisin ehkä kertoa itsestäni jotakin… Olen 27-vuotias hoitovapaalla oleva äiti ja yrittäjä Hämeenlinnasta. Työskentelen aina kun vain perheeltä löytyy aikaa ja usein puurrankin pitkää päivää silloin kun mahdollisuus on. Lue yöaika = työaika (kun lapset nukkuu) 😉 Nautin suuresti tästä vapaudesta minkä yrittäminen suo, eikä tarvitse niin sanotusti juosta kellon perässä kahdeksasta neljään. Ihmisenä olen tehokas ja välillä hieman liiankin aikaansaava. Tästä syystä minulla onkin usein monta rautaa tulessa yhtäaikaisesti. Tällä hetkellä työskentelyni jakautuu sisustussuunnitteluun, somistusprojekteihin, ripsienpidennyksiin sekä tapahtuman järjestämisiin. Tanssinopettamisen lopetin juuri pari kuukautta sitten, kun ei meinannut aika enää riittää 😉 Sisustamista rakastan, koska kodin pitää mielestäni olla viihtyisä ja kotoisa, jotta siellä on mukava elää ja olla. Sisustaminen on ihanan luovaa ja vapaata. Missä tahansa kuljenkin, niin pidän aina silmät auki ja yritän inspiroitua asioista mitä näen. Nautin uuden suunnittelusta viimeisintä yksityiskohtaa myöden. Ripsiä touhuan pääosin Hämeenlinnassa, mutta työni puolesta vietän paljon aikaa myös Helsingissä, missä pyöritän esimerkiksi Stand Up klubeja. Ystäväni harrastaa Stand Uppia ja sitä kautta olen päässyt mukaan tähän maailmaan. Stand Upissa minua kiehtoo koomikoiden verbaalinen lahjakkuus, nokkeluus ja hauskuus. Pidän erityisesti koomikoista, jotka pystyvät improvisoimaan suoraan yleisölle ja reagoimaan heidän vastauksiinsa. Nauru pidentää ikää ja tuo toki iloa elämään! 😀

Blogiani luonnehtisin sisustuslifestyleblogiksi, sillä käsittelen täällä paljon muutakin kuin sisustusjuttuja. Pääpaino kuitenkin on sisustuksessa ja kaikessa siihen liittyvässä. Olen kyllä niin onnellinen, että saan tehdä tätä kaikkea työkseni. Työn ja harrastuksen raja on melko häilyvä, silloin kun on löytänyt TÄYSIN oman juttunsa 😉 Suvisvilla yritykseni aloitti toimintansa toukokuussa 2012 ja kuinka mahtavissa projekteissa olenkaan saanut olla jo mukana 🙂 Sisustuskohteitani näet täältä blogista, sekä yritykseni kotisivuilta

Kuten varmasti meillä kaikilla, elämä osaa välillä yllättää, eikä aina välttämättä niin positiivisesti… Ylämäkeä ja alamäkeä on ollut viimeisen parin vuoden aikana rutkasti matkassa, mutta taas kerran olen onneksi saanut todistaa sen tutun, niiiiiin loppuunkuluneen lauseen todeksi ; ”asioilla on tapana järjestyä”. Blogini on vaikeana aikana toiminut onnen ja ilon lähteenäni ja on sitä toki edelleen. Bloggaaminen on ollut kuin eräänlainen henkireikäni, minkä avulla sain lisää happea. Vihdoin elämä kuitenkin taas jo hymyilee ja ympärilläni on paljon rakkaita, ihania ihmisiä <3 <3 <3 Suurten koettelemusten jälkeen osaa arvostaa elämää taas aivan uudella tavalla.

Ihmisenä olen ennemminkin puhuja, esiintyjä luonne. Nautin esiintymisestä ja paljon olen aina esiintynytkin. Se on minulle luonnollista, toisin kuin kirjoittaminen, mikä tuo edelleen omat haasteensa. Kirjoittamisessa on vielä paljon kehitettävää ja toivonkin koko ajan kehittyväni. Niin kuin minä, niin myös tekstini; lyhyt ja ytimekäs! 😀 Nyt Casaan harpatessani haluan uskaltaa tuoda julki enemmän myös höpsöttelevää persoonaani. 

Perhe on minulle kaikki kaikessa ja jonkin verran saatan valottaa arkeamme myös täällä 🙂 Toinen tärkeä juttu on ehdotomasti matkustelu. Rakastan ulkomaan reissuja, etenkin johonkin kauas! Matkan etukäteissuunnittelu ja jo hyvissä ajoin fiilistely on iso osa reissua. Arkikin rullaa entistä mukavammin aina kun on jotain mitä odottaa. Jos pitää miettiä mitä minä inhoaisin, niin vastaus olisi ehdottomasti hampaiden lankausta! Pyörälläajo ei myöskään ole minun juttu ollenkaan. Erityistaitona minulla on ystäväni kanssa keksiä tunnettuihin lauluihin ihan omia sanoja… Rahankulutuskaan erityistaitona ei olisi ongelma, jos pitäisi saada mahdollisimman suuri summa äkkiä haisemaan, niin hoituu! 😛 Hauskin muistoni sijoittuu Egyptiin, kun vuokrasimme rakkaan ystäväni kanssa polkuveneen. Tarkoituksenamme oli suunnata syventämään rusketustamme kauempana olevalle upealle saarelle. Matkamme alkoi lupaavasti ja intoa puhkuen asetuimme jalat polkimiin valmiina säntäämään kohti unelmarantaa. Innokas lähtömme tyssäsi 10 metrin päähän rannasta pyöriessämme laguunilla ympyrää. Ei siis toivoakaan eteenpäin pääsystä!! Uskoa tosin riitti kykyihimme vielä hetken, kunnes tajusimme, että rannalla olevat ihmiset nauroivat katketakseen kovaäänistä sähläystämme. Siinä omassakin naurun remakassa taisi pari tippaa biksuihin lirahtaa. 😀 Toimeliaana tyttönä minä sitten jossain vaiheessa päädyin hyppäämään veteen ja hinasin polkuveneen ystäväni kera rantaan. Vuokrarahat tuotiin rannalle meille vastaan (jostain kumman syystä hekin olivat meidän touhuja katselleet) ja raikuvien aplodien saattelemana laahustimme itsekin nauraen takaisin aurinkotuoleillemme. Hieman olimme noloina… mutta silti niin ylpeinä, kun selvisimme suuresta merimatkastamme! 😀 Seuraavana päivänäkin meitä tuli jopa aamupalapöydässä joku englantilaismies kiittelemään hauskasta showsta biitsillä… Sellainen tarina 😉

Nyt kun olen kertonut valtaisan esittelyn itsestäni, niin olisi aivan IHANAA KUULLA KEITÄ TE OLETTE? Ketkä täällä blogiani lukevat? Minua ilostuttaisi suuresti TUTUSTUA SINUUN! Kerro siis jotain vaikka jotain itsestäsi. Kuka olet, mistä pidät, miten olet eksynyt tänne, mikä on Sinun hauskin muistosi yms..? 

Kommenttinne ilahduttavat minua suuresti ja saavat blogini elämään. Pyrin vastaamaan kaikkiin viesteihinne 🙂 

Vielä kerran sydämeni pohjasta TERVETULOA SUVISVILLAN MATKAAN TÄÄLLÄ CASASSA! <3

Suvi

Suvi / Suvisvilla - -

29 kommenttia “SUVISVILLA on täällä!!! :)

 1. Ihana ihana Suvi! &hearts; &hearts; &hearts; Superia että sinäkin olet tullut tänne uuteen kotiin! &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; <br />
  <br />
  Mukavaa ja iloista viikonloppua! &hearts; &hearts; &hearts;

  1. Ihana, ihana Miia!!! &hearts; &hearts; &hearts; Kiitos! Ihan mahtavaa!! Hyvältä tuntuu ja innolla odotan kaikkea tulevaa :)<br />
   <br />
   Samoin koko Teidän perheelle! &hearts; &hearts; &hearts; Nähdään!

 2. Onneksi muutit Casaan! =) En tiedä olisinko muutoin löytänyt tätä upeaa blogiasi! Ihastuin ikihyviksi! &hearts; &hearts;<br />
  <br />
  Aloitin itsekkin bloggaamisen viime vuoden lopulla. Tervetuloa kylälle! ;)<br />
  <a rel="external nofollow" href="http://homewhitehome.blogspot.fi/&quot; target="_blank">http://homewhitehome.blogspot.fi/</a&gt; <br />
  <br />
  Ja haaveilen myös, että sisustamisesta voisi joskus tulla ammattini.=) Minua kiinnostaa missä olet opiskellut sisustussuunnittelua? (En ehtinyt vielä selata kaikkia postauksiasi 😉 ) Itse opiskelin sisustamista aikuiskoulutuskeskuksessa sisustajakurssilla eli se ei ole ammattitutkinto vaan täydennyskoulutus. Niin ja äitiyslomalla olen.=) Eli lapset pitävät kiireisenä. 😉 Töihin ei ole ikävä.=D<br />
  <br />
  Mutta huh! Onneksi löysin tänne! =)

  1. Oi, miten ihana kommentti! &hearts; &hearts; &hearts; Kävin heti pikaisesti vastavierailulla ja ihastuin blogiisi, sekä tyyliisi &hearts; Lisäsin samalla blogisi blogisuosikkeihini 😉 Pinterest kuvasi olivat muuten myös aivan ihania!!! Mulla olis Pinterest vielä edessä päin… kiirettä pitää taas vaihteeks.<br />
   <br />
   Olen valmistunut artenomiksi Wetterhoffilta, hieman sisustusta sivuten. Olisi ihana opiskella jossain vaiheessa lisää, mutta yksinkertaisesti nyt ei ole aikaa… Ehkä sitten joskus kun lapset menee kouluun 😉 Uskon, että kokemus opettaa osaltansa myös sisustushommissa. Tällä hetkellä minulla on sellainen ihana afrikkahenkinen tv-huone kohde menossa. Pitää opetella laittamaan tänne vielä tunnisteet, niin pääsette katsomaan muutoskohteitani helpommin. Tosin kotisivuiltani löytyy jotakin, vaikka ei ehkä ihan niin kattavasti, kuin blogistani ;)<br />
   <br />
   Äitiys on ihanaa!!!! &hearts; Hyvää ja nautinnollista äitiyslomaa Sinulle &hearts; Kirjoitteletko mistä mistä päin? 🙂 Mielenkiintoista kuulla ketä täällä käy :D<br />
   <br />

  2. Kotisivuillasi olikin ihania kuvia asiakaskohteista.&hearts; Ihana tyyli sinulla! Minäkin olen tehnyt muutamia sisustussuunnitelmia tutuille ja tuttujen tutuille. =) Olisi kyllä unelmatyö.&hearts; Ja äitiyslomallahan on aikaa miettiä mitä haluaa jatkossa tehdä.;)<br />
   <br />
   Asumme Pohjanmaalla Vaasan lähellä.=)

  3. Oi, ihanaa kun kävit kurkkimassa, kiitos &hearts; Jatka ehdottomasti suunnitelmien tekemistä ja toteutusta, sillähän sitä oppii. Käytäntö opettaa paljon enemmän kuin muu ;)<br />
   <br />
   Niin minäkin aloitin ihan uusiksi elämäni äitiyslomalla.. sitä ennen olen työskennellyt päihdepuolella. Nyt teen sitä mitä RAKASTAN! Suosittelen jahtaamaan omia unelmia ja lähtemään rohkeasti niitä toteuttamaan! En ole katunut päivääkään vaan täysin päinvastoin 😀

 3. Onnea uuteen blogikotiin!! ♡ Ihana ja viihdyttävä tuo esittelysi!! 🙂 Oikein ihanaa viikonloppua teidän perheelle! 🙂

  1. Kiitos Vilhelmiina ja paljon onnea ihanasta blogiarvonnan voitosta &hearts; &hearts; &hearts; Lisäsin Sinunkin blogisi suosikkeihin heti ensimmäisten joukossa kun sitä niin rakastan! Olen saanut Sinulta niin paljon uusia mahtavia ideoita parisuhteemme piristykseen 😉 hih! 😀

  2. Kiitos ihana!! ♡ Oli kyllä niin super mukava yllätys tuo voitto!! 🙂 Ihan mahtavaa jos olet saanut jotain inspiraatiota jutuistani, nuo sanat lämmittävät ja ilostuttavat niin paljon!! You made my day! 😀 ♡

  3. Varmasti lämmittää kun voittaa… ei sitä yleensä arpajaiset kovin usein kohdalle osu 🙂 <br />
   <br />
   Todellakin olen saanut &hearts; Monta ideaasi vielä toteuttamatta, mutta korvan taakse olen laittanut 😉

 4. Moi Suvi!<br />
  <br />
  Täällä yksi uusi naapuri myös &hearts; Olipa ihan mahtavaa huomata, että sinäkin olet muuttanut tänne 🙂 Olen aina tykännyt tosi paljon blogistasi &hearts; Sinulla on upeita muutoskohteita ja ihanaa päästä seuraamaan niitä tästä &quot;läheltä&quot; 🙂

  1. Kiitos Fanni! 🙂 Ihana kuulla &hearts; &hearts; Minäkin jokusia kertoja vieraillut Sinun blogissasi 😉 Yksi muutoskohde tällä hetkellä käynnissä ja aikataulun kanssa näyttäisi olevan ens kuun puolessa välissä valmis 😀 Jej! Kuvia siis silloin tulossa…<br />
   <br />
   Eikö noita meidän Askon suuria peilejä saanut enää hopeisina? 🙁 Valkoiseksi maalattu voisi olla tosi upea myös ja olisi ainakin erilainen 😉

 5. SIIS YESSSSSSSSSSSSSSS!! Ihanaaa!! Mä niin jään sinua seuraamaan olit missä tahansa.<br />
  Oli ihana lukea tuo sinun esittely ja sinusta huokuu ELÄMÄ!!! Ja ihana sellainen. Vaikutat myös tosi jalat maassa olevalta tyypiltä!! &hearts; &hearts; &hearts; <br />
  <br />
  Ihanaa, että pääsit Casaan &hearts; &hearts; ONNEA HURJASTI ja innolla odotan postailujasi!!<br />
  <br />
  Halit! :):):)

  1. IHANA LOVE!!!! &hearts; Kiitos, miten kauniisti TAAS kirjoitat &hearts; Elämän huokuminen on niin totta, nyt kun kaikki on VIHDOIN hyvin ja ihanaa jos se välittyy. &hearts; &hearts; &hearts; <br />
   En enää pienistä stressaa vaan yritän kyllä kaikki päivät elää turhia murehtimatta, erilaisista hetkistä nauttien. Usein jään oikein paikalleni miettimään, että tämä hetki on tässä ja nyt; NAUTIN! Se ei välttämättä tule takaisin ja siksi onkin pysähdyttävä huomaamaan ja arvostamaan pikkuisiakin asioita. Itken usein ilosta 😉 Olkoon se minun iloni tai jonkun toisen ilo, niin kyllä kyyneleet tulee täältä herkästi 😀 Toinen ystäväni laittaa kylläkin siinä asiassa vielä paremmaksi! Taidatkin jo tietää kuka 😉 Olemme kyllä sellainen parivaljakko välillä… tuo tarina on muuten meistä :D<br />
   <br />
   Haleja myös sinne &hearts;

  2. HIH! Juu, nyt osasin laskea 1 1 yhteen ;););)!! Kuulostatte aika parivaljakolta :):) IHANAA!! Ystävät on parhaita!!<br />
   <br />
   Rauhallista sunnuntaita 🙂

 6. Postauksesi piristi, kiitos siitä! Lisäilin blogisi lukulistalleni, olen aiemminkin vieraillut blogissasi, mutta ilmeisesti en ole sitä lukulistalleni linkittänyt. Nyt asia on korjattu. Täällä kirjoittelee 26v. äiti, jolla on myös aika monta rautaa tulessa. Kotiäitiyden, yliopisto-opiskelun ja osa-aikaluonteisen työn yhdistäminen on aika haastava yhtälö! <br />
  <br />
  Tervetuloa meillekkin &quot;kylään&quot; 🙂

  1. Kiitos &hearts; &hearts; Ihana kuulla, kuka siellä ruudun toisella puolella on &hearts; Tiedän tuon haastavan yhtälön 😉 On varmaan jonkinlaista härdelliä sovittaa kaikki yhteen myös siellä 😀 Onneksi me äidit tosin olemme hyvin taitavia tässä erikoisemmankin arjen pyörittämisesä ;D<br />
   <br />
   Kävin kylässä ja jätin jo oman mielipiteeni saunan petsaamiseen 🙂

 7. Moi!<br />
  <br />
  Montako lasta teidän perheessä on? Mä olen nähnyt kuvia ja kuullut vain Erinistä. Olisi mukava nähdä myös muut perheen lapset. &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *