Joulukattauksia & tunnelmaa Helsingistä

Aina kaupungilla kulkiessani napsin puhelimellani kuvia jostain kiinnostavista asioista tai ideoista. Tässä joulukuun saldoa Helsingin keskustasta ja etenkin Stockmannilta, mikä on ehdottomasti lemppari shoppailumestani

Toivottavasti kattausideoista on Teille jotakin apua tai inspiraatiota huomiseen joulupöytään 😀 

kattaus+1.jpg

kattaus+2.jpg

kattaus+3.jpg

kattaus+4.jpg

kattaus+5.jpg

kattaus+7.jpg

kattaus+8.jpg

kattaus+9.jpg

kattaus+10.jpg

kattaus+11.jpg

Tunnelmaa ja kauniita valaistuksia

hki+0.jpg

Tämä kuva varmasti jokaiselle tuttu, vaikka ei olisi paljoa Helsingissä vieraillutkaan!                                                 Rautatieasema kauniissa loistossaan 🙂

hki+1+ja+1.jpg

                                                           Citykäytävän somisteet

hki+1.jpg

hki+2.jpg

                    Ihana pikkumökki tarjoamassa ohikulkijoilla ilmaista, kuumaa jouluglögiä 🙂

hki+3.jpg

                                                          Hauska idea näyteikkunaan!

hki+4.jpg

                                        Stockalla osataan kyllä niin upeasti panostaa

hki+5.jpg

Kaikki nämä kuusetkin Stockan edustalla 🙂 Mielenkiintoista olisi päästä johonkin euroopan tai aasian metropoliin juuri joulun alla katsomaan heidän massiivisia joulusomistuksiaan. Lisätään tämä haavelistaani 😉 Suomen puitteet on kuitenkin vielä suurkaupunkeihin nähden niin pieniä…

hki+6.jpg

                                                                          Akateemisesta.

hki+7.jpg

                                                                      Citycenter

hki+8.jpg

Somistajana yritän aina pitää silmät auki ja inspiroitua hauskoista ideoista. Lahjapaketit nähdessäni alkoi hymyillyttämään, kun muistelin omaa kuukauden takaista projektiani ostoskeskusta somistaessa. Jos et vielä ole kyseistä postausta nähnyt, niin pääset siihen tästä http://suvisvilla.blogspot.fi/2012/11/joulusomistukseni-kauppakeskus_3313.html

Helsingin kaduilla kävellessäni mietin usein omaa kotikaupunkiani Hämeenlinnaa ja kuinka mahtavaa olisi, jos sielläkin ymmärrettäisiin panostaa kaupungin somistukseen, sekä joulun tunnelmaan 😉 Vink vink! ;D

                                Yksi yö jouluun!!! Nyt niitä kattauksia suunnittelemaan 😉

                                                                          -Suvi-

4 kommenttia “Joulukattauksia & tunnelmaa Helsingistä

  1. Oi kauniita kuvia!! 🙂 Ja näitä kuvia katellessa alkaa kyllä harmittaa ettei tullut lähdettyä Helsinkiin joulukoriste shoppailulle! Täytyy kanssa meillekin laittaa joulupöytään joulupalloja, niillä tulee kivasti näyttävyyttä 🙂 Ihanaa joulua muruset!!! <3

  2. Tunnelmallista ja lämminhenkistä joulua Sinulle ja koko perheellesi.<br />Kaunis kiitos kuluneen vuoden yhteistyöstä. Kanssasi on ollut iloa sisustaa.(…siis katsoa vierestä ja ihailla, kun Sinä suunnittelet ja sisustat… :)!)<br />t. Marianne

  3. Ihan kivasti onnistui kamerapuhelimella, vaikka ensin hieman mietin, että mikähän on kuvien laatu… Olin positiivisesti yllättynyt 🙂 Joulupallot on joulupöytään ihania!!! <3 Otappa valokuvia minkälaisen upean kattauksen väsäsit 😉 Huomenna nähdään! <3 <3 <3

  4. Kiitos Marianne ja koko Teidän ihana perhe <3 <br /><br />On ollut aivan mahtavaa saada aika vapaastikin Teillä sisustuksia toteutella, joten todella onnekas olen ollut 🙂 Ihanaa kuin sekä Te, että minä olemme olleet muutoksiin tyytyväisiä <3 Nähtävästi blogin lukijat ovat pitäneet myös 😉 <br /><br />Ja mahtavaa toki sekin, että olen sisustuksen myötä saanut Teidät ripsiasiakkaiksikin 😉 Jatketaan samaan malliin, eiköhän me taas jotain uuttakin kohta keksitä ;D<br /><br />Ihanaa ihanaa joulua!!! <3 <3 <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *