Ensi viikolla tapahtuu SUURIA! :)

                                              Vihdoin vihdoin vihdoin!!!! Uusi ovi avautuu…

IMG_8525.JPG

Ensi viikolla julkaistaan Suvisvillan omat kotisivut! Niitä on työstetty pitkään (etenkin ajatuksen tasolla) ja nyt haave on toteutunut <3 Sivuista tuli aivan mielettömän upeat ja täysin omannäköiseni. KIITOS MAWA!!! Yksi suuri etappi saavutettu ja loput on itsestäni kiinni 😉 Nyt toivotaan, että lähtee leipätyöni sisustussuunnittelijana jatkumaan entistäkin paremmalla onnella ja menestyksellä. Rakkaat lukijani, myös Te voitte auttaa minua tässä… Mainostus ja puskaradio on suuri osa tätä työtä, jossa nimen esille saaminen on kaikki kaikessa mahdollisten asiakkaiden ja kontaktien toivossa 🙂 Toivonkin siis, että mahdollisimman moni löytää uudet kotisivuni ja jatkaa Suvisvillan seuraamista niin siellä kuin täällä blogin puolella.

KIITOS TEILLE KAIKILLE BLOGINI LUKIJOILLE, KUN OLETTE ROHKAISSEET MINUA OTTAMAAN ELÄMÄSSÄNI UUDEN, SUUREN ASKELEEN USKALTAA LÄHTEÄ PÄÄTOIMISEKSI YRITTÄJÄKSI <3 Toivotaan, että tämä kantaa hedelmää… ainakin olen täydellä sydämelläni mukana 😉 Uudet kotisivuni lanseerataan näkyvästi ensi viikolla sekä täällä blogissa, että Facebookissa https://www.facebook.com/pages/_____________SuvisVilla_____________/194482547312497. Luvassa ihana arvonta, jossa saat itse valita palkintosi erilaisista vaihtoehdoista… linkkiä jakamalla voit voittaa! 🙂 Seuraile siis postauksia, niin pysyt ajan tasalla.

Psssst! Ensi viikolla julkaisen vihdoin kuvat myös pitkäaikaisesta projektistani, eli 80-luvulla rakennetun olohuoneen stailauksesta. Viimeksi stailasin samasta talosta tämän makuuhuoneen http://www.suvisvilla.blogspot.fi/2012/07/sisustuskohteeni-makuuhuone-ennen-ja.html

                                               Ihanaa viikonloppua Teille kaikille!

                                                     *onnellinen*     -Suvi-

Suvi / Suvisvilla - -

10 kommenttia “Ensi viikolla tapahtuu SUURIA! :)

  1. Onnea Onnea Onnea ja onnittelut tästä hienosta asiasta! &amp;lt;3&lt;br /&gt;Ja ihanaa viikonloppua sinnekki 🙂

  2. KIITOS Satu! &amp;lt;3 On tämä itselleni varsin merkittävä juttu kyllä 😀 Nyt vielä pitää malttaa muutama päivä ja sitten saan ylpeänä esitellä kauniit kotisivuni Teille 😉

  3. Kokeile siipiäsi,&lt;br /&gt; anna niiden kantaa.&lt;br /&gt; Ota mukaan juuresi ja katso,&lt;br /&gt; mitä huominen antaa.&lt;br /&gt;Kaiken hyvän toivotuksin&lt;br /&gt;Marianne&lt;br /&gt;

  4. Hieno juttu Suvi! &amp;lt;3 Tosi paljon onnea ja menestystä yrityksellesi! Ihanaa päästä toteuttamaan itseään asiassa, jonka osaa, ja johon tuntee intohimoa :)&lt;br /&gt;Kyllä elämässä kannattaa edetä rohkeasti kohti unelmia :)&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;

  5. Kiitos Marianne! &amp;lt;3 Ja kiitos aivan ihanista kohteista mitä olen päässyt tekemään 😉 (olettaen, että se olet sinä) 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *