Aterinlaatikko vs. aterinlaatikko. Kumpi vai kampi?

                                                                   Mitä olette mieltä?

rm+aterinlaatikko.jpg

                                                   
                                                      Riviéra Maison vs. Villa Rosmarin
                               Molemmissa hinta suurinpiirtein sama 69.95€ liikkeestä riippuen.

IMG_8454.JPG

RM:n puinen aterinlaatikko varmasti teille monille tuttu 🙂 Ja ihanahan se on. Silti tällä kertaa mun pakko myöntää, että rakastamani RM jäi minun makuni mukaan ihan ministi toiseksi laatikolle, mikä ei välttämättä ole tarkoitettu edes aterimille. Kaiken järjen mukaan minun olisi pitänyt valita se, mutta miksi päädyinkin sitten tähän. RM:n laatikko hieman modernimpi, kuin tämä vanhahtavan oloinen, kulunut romanttistyylinen laatikko. Tämä kuitenkin nyt koristaa keittiömme pöytää ja olen siihen kovin tykästynyt 😉  Riviéra Maison säilyttää ehkä paremmin arvonsa, mutta jos taas tämä Villa Rosmarinin laatikko miellytti ehkä enemmän silmää, niin eikö se ole silloin selvä valinta? Vai pitäisikö olla uskovainen merkeille? Kumpi olisi pitänyt Sinun mielestäsi hankkia? 🙂 Mielenkiintoista, kuulla mietteitänne ja katsoa syntyykö minkäänlaista keskustelua 😉 Kaikkien 14.10.2012 mennessä kommentoijien kesken arvon yhden pokkarikirjoistani, minkä lähetän sitten postitse arvonnan voittajalle 😀
 

IMG_8455.JPG

IMG_8453.JPG

                                                              Hyvää korvapuustipäivää!
          Taidan minäkin yrittää ennättää leipomaan, ennen kuin pikkumuru herää päikkäreiltä <3

                                                                       -Suvi-

PS. Myynnissä olisi vielä muuten tämä. Laita viestiä jos haluat sen omaksesi ja pääset noutamaan akselilla Hämeenlinna-Helsinki (tätä väliä kuljen joka viikko) Hp. 28€

IMG_8215.JPG
Suvi / Suvisvilla - -

13 kommenttia “Aterinlaatikko vs. aterinlaatikko. Kumpi vai kampi?

  1. Villa Rosmarinin laatikon minäkin valitsisin noista kahdesta, vaikka RM-tuotteista muutoin tykkäänkin. Villa Rosmarinin laatikko on monikäyttöisempi koska siinä ei ole valmiita tekstejä -jos kyllästyt säilyttämään ruokailuvälineitä niin tämähän käy moneen eri tarkoitukseen! Vetolaatikko on kiva plussa, siinähän säilyy esim. lautasliinat 🙂

  2. Villa Rosmarinin puoleen minäkin olisin kääntynyt:) Mutta minä olenkin tosi tykästynyt vanhaan romanttiseen:)

  3. Muutama kuukaus sitten etsin meille aterinlaatikkoa ongelmallisten keittiönlaatikostojen takia, ja sillon löytyi Riviéra maisonin versio sattumalta, ja se oli rakkautta ensisilmäyksellä!! Ennen en sisustuksessa oo merkkeihin katsonu, mut kyllä päälle jäi RM huuma 😀 Hieno tämä toinenkin on ja varmasti monikäyttösempi 🙂

  4. Olen Helin kanssa samaa mieltä, että itsekin olisin noista kahdesta valinnut Villa Rosmarinin. Vaikka ainahan noi RM-tuotteet on todella upeita. Ja ihan samaa mietin, kun Helikin, että jos kyllästyt aterinlaatikkona pitämään niin voi sitä käyttää muunakin. Olithan käyttänyt vastaavannäköistä ratkaisua ensimmäisessä täällä esittelemässäsi muutoskohteessasi. &lt;br /&gt;Eli oikean valinnan teit 🙂

  5. KIITOS mietteistänne! 🙂 On kyllä hauska kuulla makuasioita, mikä ketäkin miellyttää 😉 Onnea arvontaan!

  6. WAU! Itse jouduin oikein miettimällä miettimään kunnes muistin, että tarkoitit aromaterapia kohdetta 🙂 Olet ollut kyllä todella tarkkaavainen, ihanaa että joku lukee blogiani noin, että jää mieleen tuollaisia yksityiskohtia 😉 Kiitos &amp;lt;3

  7. Minullakin heidän tuotteiden kohdalla usein rakkautta ensisilmäyksellä ja oikein suurta sellaista 😉 Kiitos viestistäsi &amp;lt;3

  8. Olen ollut aikaisemmin todella moderni tyylini ja tykkäysteni kohteiden suhteen, mutta nyt olen huomannut aina vain enemmän ja enemmän kallistuvani toiseen suuntaan 😉 Ehkä tämä on nyt tällainen vaihe… 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *