Pitsimatto

Tänään tuli postissa kovasti odotettu paketti, nimittäin tilaamani pitsimatto. Tämä ihanuus ei suinkaan tullut tällä kertaa itselleni, vaan se pääsi kruunaamaan makuuhuoneen muutoskohdettani, mikä on muuten ensi viikolla valmis. Vielä viimeisiäkin paketteja odottelen nettikaupoista ja sitten rävähtää ennen ja jälkeen kuvat tänne 😉

Tässä taas kuitenkin hieman esimakua makkarin sulostuttajasta, kun on NIIIIIIIN IhaNa!!!! <3

IMG_7861.JPG

IMG_7862.JPG

Tekijän löysin Facebookin maalaisromanttisten sivujen kautta, kiitos Marjo! <3 Tilasin räätälöidysti halkaisijaltaan 160 cm juhannusruusumallin 🙂 Materiaaliltaan matto on helposti koneessa 40 asteessa pestävää, muotonsa säilyttävää trikookudetta ja täytyy sanoa, että oli kyllä hyvin miellyttävä jalallekin vieläpä. Oon ihan rakastunut tähän mattoon ja nyt alkoi haaveilut tällaisesta omaankin huusholliin 😉

Valmista muutoskohdetta odotellessa 🙂

                                                                         -Suvi-

12 kommenttia “Pitsimatto

  1. Rakastuin minäkin tuohon mattoon ensi silmäyksellä :)&lt;br /&gt;Aivan mahtavan ihana!&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Marianne

  2. Ihana matto! &lt;br /&gt;Mistä tilasit sen ja mitä maksoi? En osaa ite tehdä tuollaista ja jonkun pitäis sellanen mulle tehdä 😉

  3. Ihana matto!Mistä muuten olet hankkinut tyttösi syntymäpäiville nuo vaaleanpunaiset ilmapallot? itse olen etsiskellyt, mutta mistään en ole vielä löytänyt&lt;br /&gt;-Pampula

  4. Eilisessä Kaupunkiuutiset-lehdessä oli muuten etusivulla mainoksessa sama matto. Näitä tehdään siis myös Hämeenlinnassa.

  5. moi! olit käyny kommentoimassa siihen kuvatila loppu postaukseen ja aattelin tähän nyt vastata, eli kuvat ei häviä minnekkään postauksista vaikka poistat ne sieltä albumista:) et ihan huolella voit poistaa jotta saat lisää tilaa!

  6. oioi, toivottavasti et kerenny poistella hirveemmi niitä kuvia! koska minä kattelin tässä just vanhoja postauksia nii kuvien tilalle tuli musta sellanen juttu! kokeilessani se ei poistanut mutta 24tuntia vissiinku menee nii ne poistuu.. eli jos et halua että kuvat ei poistu niin ratkasua kuva tilan loppumiseeen en tiiä):

  7. Moikka! Onneksi olen ollut niin kiireinen, että en ole vielä ehtinyt. huh, thank god! 🙂 Kiitos kun laitoit viestiä &amp;lt;3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *